30 Aralık 2012 Pazar

Hoşgeldin 2013 :)




2013? Kimimiz der ki ne farkı var diğer günlerden neden kutluyoruz yani? Doğru, aslında diğer günlerden farkı yok ertesi günün ama öyle mi? İnsan değil midir farkı katan? Senenin başında alınan kararlar, yeni yılın gelişiyle umutla bakan gözler, gecenin bir yarısı yanan pırıl pırıl ışıklar, sevinç coşku. Kimi geçmişini gömer geçen seneye kimi büyük bir hüzünle kapatır, herkes yeni bir sayfa açar yeni yıl bahanesiyle. Bir bahanedir çoğu zaman beklediğimiz. İşte en büyük bahanemiz üstelik hep beraber kutladığımız, insanın hayatında bir devri kapatıp diğerini açtığı her yıl, işte bu kutlamaya değer. Siz de kendinize bu yıl yeni bir şans verin.


2013? Some of us wonder what are we celebrating for? like it's diffirent than anyday. True, actually there is no difference than the other day, is that so? Aren't people making a difference? New desicions we make,  the brightness on eyes with new years coming, happiness and joy. 
Some barrys the past, some finishes with sadness,
Everybody opens a new page with the excuse of new year. Often we wait for an excuse. 
That is the bigges excuse, we all celebrate it together, each year we close an age, now this is worth celebrating.
Give your self a chance this year.


2012 unutulmaz bir yıldı, gülümseyerek anacağım, 2013 daha da güzel olucak, hissedebiliyorum :) Sadece hissedin, sizi sarmasına izin verin! MUTLU YILLAR :)

2012 was memorable, I'll remember with a smile, 2013 is going to be better, I can feel it :) Just feel it, embrace new year! HAPPY NEW YEAR :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder